Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kwalificatie F1 Frankrijk / L8gshe72b1497m : Lees meer over dit circuit:

Kwalificatie F1 Frankrijk / L8gshe72b1497m : Lees meer over dit circuit:. In totaal doen er 55 europese landen mee aan de kwalificaties. Daarmee was hij de enige die een tijd onder de 1.12 neerzette. De grootste verassing van q1 is dat beide auto's van mclaren niet verder komen. De sessie start om 18.00 uur nederlandse tijd, dat is 20.00 uur lokale tijd. Vrij 18 juni, 11.25 uur.

Het commentaar komt van olav mol. Max verstappen had in de derde vrije training liefst zeven tienden voorsprong op nummer twee valtteri bottas. Verstappen reed de snelste tijd, maar in de exit van bocht 6 nipt met vier wielen naast de baan. Testcoureur in vrije training 1: Samenvatting van de kwalificatie op het circuit van frankrijk.

V3 Ydzltr0er2m
V3 Ydzltr0er2m from newsifier.imgix.net
Formula 1 emirates grand prix de france 2021. 0 days, 23 hours and 19 minutes. Volg de live timing van de kwalificatie op formula1.com. Deze video delen meer ziggo sport f1? Montoya reed tijdens de kwalificatie een tijd van 1.11,985. Banden spelen hoofdrol in frankrijk. Zonder onderbrekingen duurt de kwalificatie ongeveer een uur. De kwalificatie van de formule 1 grand prix van frankrijk 2021 gaat van start om 15:00.

Gepubliceerd op 29 sep 2007 16:06.

Een ontzettend dicht middenveld zorgde voor een spannende q2, met verschillende bandenstrategie was het een gevarieerd afscheid. Zonder onderbrekingen duurt de kwalificatie ongeveer een uur. De kwalificatie van de formule 1 grand prix van frankrijk 2021 gaat van start om 15:00. Daarmee was hij de enige die een tijd onder de 1.12 neerzette. De kwalificatie van de franse grand prix is achter de rug. Kwalificatie van de formule 1 grand prix van frankrijk. Het was de achtste race van het seizoen 2019. Montoya reed tijdens de kwalificatie een tijd van 1.11,985. Fransman loic duval toonde zich het snelst in de eerste kwalificatie voor de sprintrace op het circuit van zandvoort. Hieronder alle groepen van de ek 2020 kwalificaties. Het commentaar komt van olav mol. De nederlandse coureur was de snelste in de kwalificatie voor de grote prijs van frankrijk. De grand prix formule 1 van frankrijk 2019 werd gehouden op 23 juni op het circuit paul ricard.

Fransman loic duval toonde zich het snelst in de eerste kwalificatie voor de sprintrace op het circuit van zandvoort. Volg ons dan via je favoriete social media kanalen en blijf op de hoogte! Mclaren verrast en mercedes is niet te kloppen in frankrijk. De nederlandse coureur was de snelste in de kwalificatie voor de grote prijs van frankrijk. Volg de live timing van de kwalificatie op formula1.com.

Is9q1lzgvyraxm
Is9q1lzgvyraxm from cdn.racingnews365.com
Mercedes is na de vrije training de grote favoriet voor de poleposition. Gepubliceerd op 29 sep 2007 16:06. Voorbeschouwing en om 15:00 uur live verslag van de kwalificatie van de gp van frankrijk op ziggo sport en betaalzender ziggo sport select. Banden spelen hoofdrol in frankrijk. Volg de race via ons live verslag, vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de we geloven dat een nieuwe generatie opwindende, uitgesproken coureurs de f1 populairder dan ooit zal maken. Kwalificatie van de formule 1 grand prix van frankrijk. Het was de achtste race van het seizoen 2019. Testcoureur in vrije training 1:

Volg de race via ons live verslag, vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de we geloven dat een nieuwe generatie opwindende, uitgesproken coureurs de f1 populairder dan ooit zal maken.

Hieronder alle groepen van de ek 2020 kwalificaties. Testcoureur in vrije training 1: Mercedes is na de vrije training de grote favoriet voor de poleposition. De kwalificatie van de franse grand prix is achter de rug. Volg live de kwalificatie voor de grand prix van frankrijk. De grand prix formule 1 van frankrijk 2019 werd gehouden op 23 juni op het circuit paul ricard. Deze video delen meer ziggo sport f1? Lees meer over dit circuit: Om de #gpfrance live te bekijken via een. Een ontzettend dicht middenveld zorgde voor een spannende q2, met verschillende bandenstrategie was het een gevarieerd afscheid. De kwalificatie voor de formule 1 grand prix van sakhir op het 'outer circuit' van het bahrain international circuit vindt plaats op zaterdag 5 december. Kom alles te weten over de grand prix van frankrijk 2019. Volg de live timing van de kwalificatie op formula1.com.

In totaal doen er 55 europese landen mee aan de kwalificaties. Volg de race via ons live verslag, vind nuttige informatie over het circuit en bekijk de we geloven dat een nieuwe generatie opwindende, uitgesproken coureurs de f1 populairder dan ooit zal maken. De kwalificatie voor de formule 1 grand prix van sakhir op het 'outer circuit' van het bahrain international circuit vindt plaats op zaterdag 5 december. De grand prix formule 1 van frankrijk 2019 werd gehouden op 23 juni op het circuit paul ricard. Verstappen reed de snelste tijd, maar in de exit van bocht 6 nipt met vier wielen naast de baan.

Tayyrdbh6vntom
Tayyrdbh6vntom from images0.persgroep.net
Aan het begin van de kwalificatie van de gp van frankrijk 2018 is het wel droog, maar de coureurs hadden op dit nieuwe circuit de trainingstijd goed kunnen het eerste deel van de kwalificatie verloopt rustig. Deze video delen meer ziggo sport f1? Daarmee was hij de enige die een tijd onder de 1.12 neerzette. In totaal doen er 55 europese landen mee aan de kwalificaties. De sessie start om 18.00 uur nederlandse tijd, dat is 20.00 uur lokale tijd. Kwalificatie van de formule 1 grand prix van frankrijk. De nederlandse coureur was de snelste in de kwalificatie voor de grote prijs van frankrijk. Frankrijk boekt sobere winst in kazachstan, mbappé mist penalty.

De grand prix formule 1 van frankrijk 2019 werd gehouden op 23 juni op het circuit paul ricard.

De grootste verassing van q1 is dat beide auto's van mclaren niet verder komen. Deze video delen meer ziggo sport f1? Vrij 18 juni, 11.25 uur. Gpfans brengt je dichter bij de coureurs. Hieronder alle groepen van de ek 2020 kwalificaties. Aan het begin van de kwalificatie van de gp van frankrijk 2018 is het wel droog, maar de coureurs hadden op dit nieuwe circuit de trainingstijd goed kunnen het eerste deel van de kwalificatie verloopt rustig. Om de #gpfrance live te bekijken via een. Mercedes is na de vrije training de grote favoriet voor de poleposition. De kwalificatie van de franse grand prix is achter de rug. Formula 1 emirates grand prix de france 2021. Kwalificatie van de formule 1 grand prix van frankrijk. Bekijk alle groepen voor de kwalificaties ek 2020. Rob kamphues en robert doornbos bespreken de kwalificatie.